Kurser

Stresshantering
Företag och enskilda är välkomna att kontakta mig för att diskutera en skräddarsydd lösning efter just Era behov. I denna tid då vår tillvaro alltmer upplevs som präglat av ett högt tempo är förebyggande hälsovård värdefullt att investera i. Det resulterar i ökad trivsel, kreativitet och harmoni. Dessutom avdragsgillt för företag!

Klimakteriet  ”Klimax – när man är som bäst”
Vi träffas i mindre grupper för att samtala kring vad som påverkar kvinnan under denna period i livet. Information om livsstilspåverkande faktorer och alternativ till östrogenbehandling.

Psykoprofylax
För dig/er som väntar barn och vill känna trygghet och tillit inför förlossning och föräldraskap. Hur kan man förbereda sig? Vi går igenom förlossning, smärtlindring och den stora omställningen att bli förälder. Hur stödjer man den födande kvinnan på bästa sätt?

Vi tränar profylaxandning, en andningsteknik som sedan länge använts för avslappning och smärtlindring. Övningar i att vara ”här och nu” i födandet, det som även kallas mindfulness.

 

 
Många uppskattar att komma individuellt, parvis eller i mindre grupp för information och träning inför förlossning.

Jag och Ami Widahl, konstterapeut, ger tillsammans ”Kurs i målning & Psykoprofylax” där både psykoprofylaxträning och balanserande målningsövningar ingår. Kurserna ges vid intresse på kvällstid eller helger.

PDF: Gravidfoldern

www.helahalsannu.se

Sex och samlevnad
Jag kommer gärna ut till skolor, arbetsplatser och organisationer för att föreläsa och informera kring detta ämne.